کشاورزی ماشینی

مهندسی مکانیک بیوسیستم

مهندسی مکانیک بیوسیستم

امیدی ارجنکی
دکتری مهندسی مکانیک بیوسیستم

در این وبلاگ آموخته هایم را نشر می دهم.
آموزش و یاد دادن از زکات علم است.پیامبر خوبی ها حضرت محمد صلوا تالله علیه و آله فرمودند حکایت کسی که علم آموزد و از آن سخن نکند چون کسی است که گنجی نهد و از آن خرج نکند.
این روزها که دانش مهندسی ماشین ها و مکانیزاسیون کشاورزی غریب و محجور افتاده است، آموزش و بیان فایده ها و سودهای استفاده از اتوماسیون در کشاورزی شاید راهی برای تغییر نگرش بر این رشته باشد.
فارغ التحصیلان، استادان و دانشجویان رشته مهندسی مکانیک ماشین های کشاورزی بهترین متخصصان برای ارتباط علم نوین مهندسی با کشاورزی هستند. چون در این رشته انوع تخصص ها آموزش داده می شود. برق، کشاورزی، باغبانی، دامپروری، کامپیوتر، تجهیزات و ابزار اندازه گیری، علوم نوین مثل شبکه های عصبی، بینایی ماشین، انرژی های نوین که همه و همه از ملزمات توسعه کشاورزی نوین هستند.
استفاده از علم نوین در کشاورزی صد در صد باعث تولید غذای بیشتر، رفع وابستگی، تولید غذای با کیفیت تر، ارزانی محصولات و بازارپسندی و سود بیشتر می شود.
امیدوارم بتوانم گامی را برای این مهم بردارم.
از نظرات دوستان و هم رشته ای هایم در این وبلاگ استقبال خواهم کرد.
در آخر هم:
کارتان را برای خدا نکنید؛ برای خدا کار کنید!
تفاوتش فقط همین اندازه است که ممکن است حسین (علیه السلام) در کربلا باشد و من در حال کسب علم برای رضایت خدا ...!
شهید سید مرتضی آوینی

آخرین نظرات
برای پروژه درس ریاضی پیشرفته مقطع دکتری این موضوع را برداشتم. البته علاقه چندانی به این جور مباحث ندارم اما بالاخره پروژه درسی بود و انجامش واجب.
خیلی دنبال این مبحث توی اینترنت گشتم. فارسی که به هیچ وجه وجود نداشت. اگر هم بود در مباحث برق و الکترونیک بود که با فرمول های درسی خودشون مخلوط شده بود و چیز عجیبی آخرش درومده بود.
اما شاید 100 نوع کتاب و جزوه درسی و پی دی اف انگلیسی در مباحث مختلف و حتی الکترونیک گرفتم و از همه آنها یک مطلب جامع در این مورد آماده کردم که فقط صرف ریاضی است.
همچنین در انتهای فایل پروژه که براتون میذارم کمی درباره نرم افزار EES توضیح دادم که خودم هم به تازگی باهاش آشنا شدم. اما بیشتر تکیه بر روی معادله لاپلاس هست.


موفق باشید


دانلود پروژه (پی دی اف)

فایل های پی دی اف زیر هم همین کار را در مختصات استوانه ای انجام داده اند. البته در این مختصات منابع بیشتری هست که توی اینترنت سرچ کنید گیرتون میاد.

نظرات  (۶)

آقا خیلی لطف کردید
خدا خیرت بده ممنون از زحماتت
دست شما درد نکنه.

پاسخ:
خواهش میکنم
داداش ایشالا به هر چی میخوای برسی
پاسخ:
سپاس
دستتون درد نکنه خیلی خوب بود
خیلی آقایی ... خدا به اندازه دلت بهت بده
پاسخ:
نوکرم حاجی!

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی