کدام مواد، کدام طول موج ؟
جمعه, ۱۸ فروردين ۱۳۹۶، ۰۲:۲۲ ق.ظ
- • جذب طول موج 550 نانومتر به دلیل وجود آنتوسیانین است. در طول انبارداری در دمای 4 درجه سلسیوس میزان غلظت آنتوسیانین در غده ها افزایش می یابد [239].
- • طول موج 530 نانومتر توسط کاروتنوئید ها جذب میگردد. میزان غلظت کاروتنوئید در طول انبارداری کاهش می یابد و این رفتار با کاهش دمای نگه داری نیز تشدید میشود [240].
- • فلاونوئیدها (flavonoid): در طول انبارداری افزایش می یابد [239]. طول موج 250 و 360 نانومتر توسط آن جذب میشود.
- • فنولیک اسید (phenolic acid): در طول انبارداری به آرامی تا روز 120 ام بعد از برداشت افزایش می یابد و بعد از آن تغییری نمیکند [239]. جذب شبیه فلاونوئید ها دارند.
- • سولانین: جوانه زدن سیب زمینی باعث افزایش سولانین (Solanin) که یک الکالوئید است می شود.
- • کافئیک اسید: جذب در 335 نانومتر وجود دارد.
۹۶/۰۱/۱۸